Køkkensnak

 
Røget eg og med messingarmatur eller mørkegrønt linoleum og regnskovsstemning? Eller måske er det mere fornuftigt at vælge et lysegråt og så male væggen i en fræk farve? Drømmen om, hvordan vores næste køkken skal se ud, skifter jævnligt. Og der popper kun endnu flere køkkenidéer op i hovedet, når vi går i gang med at forberede og lave et køkken-nummer som det, du sidder med i hånden lige nu. 
 
For køkkenet er (stadig) et af de rum, vi bruger allermest tid, krudt og ikke mindst penge på at indrette. I 00’erne rev vi vægge ned og skabte kæmpestore køkken-alrum, hvor store hvide køkkenøer tronede med veludstyrede maskinparker. Sådan er det ikke længere. Det er ikke længere størrelsen, antallet af køkkenskabe eller køkkenborde målt ud i metermål, der definerer, om du har et fedt køkken. Det handler mere om den stemning, du skaber i dit køkken. 
 
På redaktionen har der været rigtig meget køkkensnak den seneste tid. Tips til materialer, farver og gode (og mindre gode) håndværkere er fløjet hen over bordene. Resultatet af al køkkensnakken kan du se fra side 57 og frem. Tre vidt forskellige køkkener, der ikke bare varierer i stil, men også i måden, de er blevet personlige og unikke på. Tine er en samler, og hun bruger alle sine unikke loppefund til at personliggøre det store køkken. Dorte har været modig, da det kom til valg af farver på lågerne i sit spritnye køkken, og Julie har fulgt trenden lige nu og brugt planter, kalkmaling og mørke farver til at skabe stemningen i sit køkken. De tre køkkener er lavet på tre vidt forskellige budgetter og er et godt eksempel på, at det ikke er hverken rummets, pengepungens eller maskinparkens størrelse, der afgør, hvad der er et fedt køkken. 
VI håber, du bliver inspireret til at kigge på dit køkken med nye kreative øjne. 
 
 
God fornøjelse og læselyst.

Signe Munk Lund, boligredaktør, og Camilla Kjems, chefredaktør

 

INDRET er boligmagasinet, der gør din personlige drømmebolig opnåelig. Inspirerer dig til hele tiden at forny dit hjem, guider dig til de bedste løsninger og giver dig konkrete tips og gode idéer, der er lige til at gøre efter.

Smugkig i indret august 2017

INDRET udkommer 5 gange om året. Læs dem alle på din iPad eller iPhone for 25 kr. pr. stk

Gå på opdagelse i INDRETs univers

INDRET er boligmagasinet, der gør din personlige drømmebolig opnåelig. Inspirerer dig til hele tiden at forny dit hjem, guider dig til de bedste løsninger og giver dig konkrete tips og gode idéer, der er lige til at gøre efter.