FEMINA Kvindeløb 2016 - sensommer

Velkommen til vores sunde sensommerløb! 

 
Med en billet til FEMINA kvindeløb får du:
• Deltagelse i løbet – vælg mellem 5 km løb, 10 km løb eller 5 km gåtur
• Registrering af din personlige tid
• Løbetrøje fra New Balance, værdi 349 kr.
• Goodiebag med smagsprøver og gaver fra vores sponsorer
• En festlig dag med masser af oplevelser på scenen og på løbspladsen
• Mulighed for at tilkøbe sandwich og salat fra Cofoco i forvejen - gælder desværre kun Slagelse og København.
 
PRIS: 249 kr.
(+ gebyr 20 kr).
 
OBS! I år udleveres alle startnumre på stævnepladsen. Så kom i god tid!
 
 
 
Løbetrøje
Til sensommerløbet får du en smart, 2/3-ærmet løbe T-shirt fra New Balance i en rigtig flot tofarvet design – nemlig Sea spray og Deep water. Trøjen er lavet i et super lækkert svedtransporterende materiale. Den fås i alle størrelser fra XS til XXL, så længe lager haves og der er kun et begrænset antal trøjer. Løbetrøjen vil du få udleveret på stævnepladsen på selve løbsdagen. Du skal blot henvende dig i T-shirt-teltet. Værdi: 349 kr. 
 
Goodiebag
Glæd dig til at få årets flotte og praktiske goodiebag, fyldt med lækkerier. Vi har i år været så heldige, at få det danske modebrand Edith & Ella til at udarbejde vores flotte look til sensommerens goodiebag.
 
Du får:
• Flot taske designet af Edith & Ella
• Det nyeste FEMINA
• Modemagasinet IN
• Masser af lækre vareprøver fra vores sponsorer
• En halv liter kildevand fra Lidl
Samlet værdi: Over 500 kr. 
 
Hvis du liker FEMINA Kvindeløb på Facebook, får du automatisk besked, når vi kan fortælle noget mere om alle de lækre ting, der kommer i årets goodiebag.
 
 
Bestil mad til dagen
Vi er rigtig glade for at kunne præsentere en ny madleverandør – nemlig Cofoco, som du kan bestille mad fra, hvis du løber i Slagelse eller København. De er kendt for deres mange restauranter i København, take-away mad hos 7 Eleven, pop-up restauranter og andre gastronomiske events.
Du kan vælge imellem følgende menuer, som du får udleveret på stævnepladsen på selve løbsdagen:
 
Picnic-pakken med hjemmelavet foccacia med røget laks, flødeost rørt med basilikum, syltet rødløg, rucola og frissésalat, salat med perlebyg, ærter, spidskål, asparges og grøn olie/eddike dressing og müslibar til dessert.
Pris: 89 kr.
 
Sandwich: Vælg mellem hjemmelavet rugbrødsbolle med grillet kylling, tomat, stegt bacon, karry dressing og romaine salat eller foccacia med røget laks, flødeost rørt med basilikum, syltet rødløg, rucuala og frissésalat.
Pris: 59 kr.
 
NYT! 

Stævnepladsen

Vi glæder os til at afholde vores hyggelige sensommerløb for anden år i træk! Personlig træner og foredragsholder Rikke Laursen guider dig igennem alle løb, fuld af energi og i højt humør. Og som en nyhed i år glæder vi os til at byde forfatter, foredragsholder og forsker Christin Bitz velkommen. Christian har en klar mission: at gøre Danmark sundere – på en realistisk måde. For Christian handler det kort og godt om, at give danskerne lyst til at leve lidt sundere, og hvordan man gør det, deler han med os. Derudover kan du glæde dig til en dag med masser af boder med lækre smagsprøver fra vores sponsorer, god musik samt mulighed for at bestille mad efter løbet hos Cofoco. 
 

Køb træningstøj med procenter

Husk at kigge forbi teltet hos Kaiser Sport og Ortopædi og New Balance, hvis du er en af de heldige, der skal løbe i Slagelse, Aarhus eller Aalborg. De medbringer lækkert løbeudstyr fra New Balance, hvor du kan spare op til 550 kr. på løbesko og 25% på løbetøj! Herudover kan eksperterne fra Kaiser Sport og Ortopædi hjælpe dig med at finde de helt rigtige løbesko, de medbringer nemlig deres løbebånd og mangeårige erfaring :) 

Se og shop allerede nu: www.kaisersport.dk/femina (større udvalg i teltet på løbsdagen) 

 
Skynd dig at bestille dit startnummer i dag. Klik på byerne her: