Shutterstock
Sex

Annonce: Hvad er tantrisk kærlighed?

I årevis har sexologer og eksperter talt om tantra, og om hvor godt, det skulle være for sexlivet. Men hvad er tantra egentlig? Det giver forfatter Anne Sophie Jørgensen en forklaring på i sin nye bog "Tantrisk Kærlighed".

Du har måske hørt ordet "tantra" nævnt mange gange i forbindelse med at skulle forny sit sexliv. Men ved du egentlig, hvad det går ud på - sådan helt konkret?
 
Det vil Anne Sophie Jørgensen med sin nye bog "Tantrisk Kærlighed" lære dig. Hun forklarer, hvordan seksualitet kan sættes i et højere perspektiv, hvor kærlighed, åndelighed og personlig udvikling kommer i fokus. Samtidig giver hun også sit bud på konkrete, praktiske øvelser og cases, så du med bogen under armen nemt kan give dig i kast med tantrisk kærlighed.
 
>> Køb bogen "Tantrisk kærlighed" ved at klikke her!
 
Anne Sophie Jørgensen er spirituel lærer og forfatter til en række bøger om tantra og har vejledt mennesker spirituelt i mere end 35 år som leder af meditations- og kursuscentret Tigerens Rede. Hendes nye bog henvender sig til singlen på jagt efter kærligheden, mennesker som har mod på at få øje på nye aspekter af sig selv, den hårdtarbejdende børnefamilie med ganske lidt tid til intimitet samt det lange parforhold, der har brug for hjælp til at puste liv i lysten og gnisten igen. Den er nem at gå til og guider dig på en humoristisk måde gennem tantriske øvelser og giver dig inspiration til at overskue udfordringerne.
 
Her kan du se en video, som forklarer, hvad tantra er:

 

 

 

 

Læs mere om: