Annonce
sex & kærlighed

Husker du årsdagen bedre, end han gør? Her er (måske) forklaringen.

De fleste af os kender følelsen af irritation, når kæresten glemmer ens fødselsdag, hvor man havde sit første kys eller den første rejse sammen. Her er der dog et bud på, hvorfor din mand har en så dårlig hukommelse, når det kommer til (vigtige!) detaljer.

En ny dansk undersøgelse foretaget af analysebureauet YouGov viser, at mænd har de bedste intentioner om at gøre noget sødt for kæresten, men ofte går det i glemmebogen igen. Spørgsmålet er så hvorfor? Hvorfor er mænd så dårlige til at følge de gode intentioner til dørs? Svaret er gennem flere forskningsprojekter blevet slået videnskabeligt fast: Mænd husker simpelthen dårligere end kvinder. Grunden siges at være, at den del af hjernen, som styrer hukommelsen er mindre hos mænd.
 
Anthon Berg ønsker at gøre noget ved det og giver derfor nu 200 heldige vindere muligheden for at vinde et helt års Good Standing kit, som byder på romantik og lækre chokolader i løbet af året.
Se, hvordan man kan deltage i denne konkurrence i nedenstående video, som vi er helt sikre på byder på nogle situationer, som du kan nikke genkendende til: 
 
 
Som videoen så perfekt illustrerer, husker mænd dårligere end kvinder. Det mener to ud af tre kvinder også. Blandt mænd er kun en ud af tre enige, og kun én ud af fem mænd syntes, at han selv husker dårligere end andre.
Der er dog ingen tvivl om, at uanset hvor meget videnskaben har ret, så er det svært ikke at blive irriteret over mænds glemsomhed. 
 
Som videoen fortæller, kan man deltage i konkurrence på Anthon Bergs Facebook-side. Har du ikke en kæreste, kan du også komme i Good Standing hos dine veninder, kollegaer eller bedstemor, eller også kan det være, at du kender en mand, der har brug en løsning til sin glemsomhed.
 
Læs mere om: