Foto: Camilla Rasmussen
Kærlighed og parforhold

Fandt kærligheden på Wordfeud: "Jeg havde aldrig forstillet mig, at møde min mand på den måde"

Held i spil OG i k-æ-r-l-i-g-h-e-d

Synes du, at det virker som et håbløst projekt at finde en kæreste? Timingen skal være rigtig, og man skal passe sammen. Alligevel lykkes det hver dag for mennesker at blive kærester. Men hvordan? Helen og Thomas fandt hinanden på utraditionel vis. Nemlig via Wordfeud, et spil, der minder om Scrabble. I dag har de været kærester i to et halvt år.

Læs også: Dating: 5 fejl de fleste begår

Helen Lykke Høy, 44 år. Socialpædagog:

”Jeg var vant til at spille mod tilfældige spillere på Wordfeud. Og tro mig, der havde været mange sjofle og nærgående typer. En aften søgte jeg en ny modspiller, og det var Thomas, der poppede op. Vi endte med at chatte lidt, mens vi spillede. Men jeg ventede ærlig talt bare på, at han skulle blive som alle de andre tosser. Det skete aldrig. Tre måneder senere spurgte han, om vi skulle mødes. Jeg havde aldrig forestillet mig, jeg skulle møde en mand sådan. Det virkede helt skørt. Jeg endte med ikke at kunne finde vej, så jeg ringede til ham. Det var første gang, jeg hørte hans stemme. Den var bare utroligt beroligende og rar. Præcis som jeg havde forstillet mig. Han levede op til alle mine forventninger, selvom det virkede umuligt. Han havde taget to øl med, som han knappede op nede ved en sø. Så sagde han skål og gav mig et hurtigt kys på munden. Jeg blev helt paf. Men samtidig kunne jeg mærke, at vi var helt rigtige. Det lyder tosset, det ved jeg.”

Læs også: Den store guide til succes med netdating

Thomas Jespersen, 37 år. Socialpædagog:

”Jeg kan huske, at Helen virkede meget ærlig og sød, da vi begyndte at skrive. I lang tid var det bare smalltalk. Men efterhånden begyndte samtalerne at blive mere personlige. Vi havde en del tilfælles. Så til sidst spurgte jeg, om ikke vi skulle mødes og se, om vi også kunne finde ud af det i virkeligheden. Jeg havde aldrig forestillet mig, at jeg skulle finde en kæreste sådan. Jeg husker tydeligt, første gang jeg hørte hendes stemme. Og da hun så trådte ud af bilen. Hun havde en sort kjole på. Hun var lige så smuk, som hun var  sød. Men hun var ikke så høj, som jeg havde forestillet mig. Jeg havde fået et billede i mit hoved af, at hun var høj, fordi hendes personlighed var så stor og fantastisk.”

Læs også: Sex på første date eller ej?

>> Er det på tide at tage sagen i egen hånd? Find din kommende kæreste på Dating.dk 

 

Vil du læse flere livsbekræftende historier? Så prøv et abonnement på Q - klik her og få et godt tilbud

badedragt-abo

Læs mere om: