Annonce
blomster
Tips & idéer

Få dine blomster til at holde i 3 uger

Haven og grøftekanterne står i fuldt flor, men hvad med i din stue? Invester i en Queen blomster-buket, der holder i minimum tre uger og få lidt af den søde sommerstemning indendørs.

Du har garanteret prøvet at købe en buket dyrt købte blomster, og så går der tre dage, så hænger de med hovedet. En buket, der holder 3 uger, lyder derfor næsten for godt til at være sandt, men ikke desto mindre er det helt korrekt, når det handler om buketter fra Queen. De har nemlig en garanti på minimum tre ugers blomstring på deres buketter. Blomsterne er sukkulenter, derfor har de den lange holdbarhed, og buketterne er nemme at have med at gøre, fordi de kræver minimal pleje og vedligeholdelse. Stil blomsterne i én stor vase eller i flere små, for eksempel på spisebordet, på konsolbordet eller på en hylde sammen med dine yndlingsting, og nyd synet af de friske blomster i ugevis.

Sådan får du dine blomster til at holde i tre uger

• Giv blomsterne et skråsnit, inden du placerer dem i vasen – så er du sikker på, at de suger vand. Vandet forbliver klart og skal ikke skiftes.
• Blomsterne kan holde mindst tre uger i vasen.
• Buketterne fra Queen kan købes på queen.dk, og blomsterne sendes direkte til din dør. Eller du kan købe dem i Føtex, Bilka og Plantorama.

Indret med blomster

Hos Queen kan du ikke kun få afskårne blomster, de har også planter og sukkulenter. Få gode ideer til, hvordan du pynter dit hjem med blomster og grønne planter - i galleriet her: 

Queen: Ideer til at indrette med blomster

Læs mere om: