Disse kendte kvinder gav cool comebacks på body-shaming
Selvudvikling

7 cool comebacks: Kendte kvinder siger fra overfor body-shaming

22. august 2018
af Redaktionen
Hvorfor tror nogen, at det er ok at kommentere andres kroppe på den måde?

Modellen Ashley Graham sagde på et tidspunkt i et interview, at hun, efter 16 år som model, er blevet vant til kritik med fokus på hendes krop. Først var hun i nogles øjne for tyk og burde gemme sig langt væk. Så var hun pludselig for tynd, og skulle i øvrigt skamme sig over det.

Kendte kvinder, som er i mediernes søgelys konstant, har ikke ikke bedt om alles mening om deres krop, dens udformning, facon eller størrelse, men det betyder desværre ikke, at de negative kommentarer ikke flyder i en lind strøm.

Da Lady Gaga eksempelvis postede dette billede:

...fik hun en masse negative kommentarer om hende vægt. Helt gak. Til det svarede hun kort: "Jeg vil hellere være tyk end overfladisk".

Og for nylig postede Ashley Graham et billede af sig selv på Instagram:

Og skrev "Når de kalder dig modig..." som en spydig kommentar til det faktum, at når en kendt kvinde med kurver, deller, bølger og appelsinhud, stiller sig frem uden at dække del hele til - så er hun, og her er vi endda i den positive ende af omtalerne i nogle medier: Modig. Som for at indikere, at hun har en "forkert" krop og derfor er modig at vise den frem.

Læs, hvordan 5 andre kendte kvinder også har taget til genmæle – nogle med rank ryk og hovedrysten og andre med slet skjult sarkasme.

Kendte kvinder kommenterer body-shaming:

https://imgix.femina.dk/call_to_action/curvy_kandi_cta2.png

Læs også