https://imgix.femina.dk/media/27a786e8f63742fa971398656c95c5dc.jpg
Skønhed

Nyhed: En skønhedsklassiker – nu uden parfume

14. februar 2012
af Charlotte Hallbæck
Den har opnået kultstatus indenfor skønhedsprodukter, og nu fås Eight Hour Cream fra Elizabeth Arden sørme også uden parfume. FEMINA har testet den nye variant – og vi elsker den!

Der er en ret god chance for, at du har stiftet bekendtskab med Elizabeth Ardens Eight Hour Cream på et eller andet tidspunkt i dit liv, for den har været fast inventar hos rigtig mange af os. Og det er der en god grund til, for den kan bruges til rigtig mange ting: Rifter, tørre læber, tør hud…

Men måske har du også indimellem tænkt, at den duftede lidt for kraftigt? Det råder Elizabeth Arden omsider bod på og lancerer nu en duftfri version, der ikke indeholder parfume. Derimod indeholder den essentielle olier, som i stedet giver den en snert af vaniljeduft. Derudover er der ikke ændret ved produktet - den er stadig fantastisk til at lindre tør og sprukken hud.

https://imgix.femina.dk/legacy/media/b9b27ad1de074e5b81a8f1be7542d072.jpg

FEMINAs webjournalist Charlotte har testet Eight Hour Cream Skin Protectant Fragrance Free:

Jeg har altid været glad for Eight Hour Cream, som er blevet brugt til alskens hudproblemer. MEN - jeg har altid sukket over den særprægede duft!. Den nye variant uden parfume er intet mindre end fantastisk, og den svage duft af vanilje er skøn. Og heldigvis virker cremen stadig, som den skal!

Eight Hour Cream uden parfume kan købes i butikkerne nu.

Eight Hour® Cream Skin Protectant Fragrance Free (50 ml): 285 kr.
Original Eight Hour® Cream Skin Protectant (50 ml): 285 kr.

Læs også:
Topmodel er talskvinde for ny DKNY-parfume

Læs også