https://imgix.femina.dk/media/websites/femina-dot-dk/website/mode/trinny-og-susannah/1306-mit-nye-jeg/1306-mit-nye-jeg-copy.jpg
Stil

Trinny og Susannah: Se Bolettes forvandling

7. februar 2013
af Sandie Winkel
Foto: Krestine Havemann
Bolette er gift og har en søn på fem år. Hun lever med den udbredte kvindesygdom PCO, der giver for mange mandlige kønshormoner i kroppen, og hun har en del hår på benene og i ansigtet. Bolette drømmer om at blive en ”rigtig” kvinde, en flot mor og en feminin kvinde med farver, former og gerne i høje hæle og kjoler, så hun håber, Trinny og Susannah kan hjælpe hende godt på vej

Kropstype: Æble

Navn: Bolette Arnsted
Alder: 35 år
Profession: Pædagogmedhjælper
By: Slagelse

Stiltips
For Æblet er problemområdet maven, og det er derfor vigtigt ikke at være klædt i noget, der sidder for stramt - eller flagrer for meget. Vi har her valgt en metallic top med en overflade, der "dækker" det område. Æblet er smallest lige under barmen, og det er derfor vigtigt, at kjoler, toppe og jakker skaber fokus her. En åben udskæring er også med til at flytte fokus fra maven og længere op. Vidde i bukserne giver balance til maven, og det er vigtigt, de er helt enkle uden for mange lommer og detaljer. De skal være med til at forlænge dine ben. Vi er gået efter de gyldne toner, der passer flot til Bolettes fine hud og lækre hårfarve.

https://imgix.femina.dk/legacy/media/6b7964495ef04243857c8809f9b094e6.jpg

Bolette før

Hvordan har oplevelsen som helhed været?
- Oplevelsen og hele konceptet omkring showet har været overvældende og en kæmpe oplevelse at få lov til at være med til.

Hvad har overrasket dig mest?
- Hele setuppet omkring udsendelsen har overrasket mig mest. At der ville stå så mange mennesker og klæde mig af og på, pille og rode i mit hår og fortælle mig gentagne gange, at jeg så skide godt ud, det har været det vildeste. At møde et hold interessante og meget professionelle mennesker, der alle talte til de mennesker, vi er, og ikke følte sig hævet over os. Jeg prøvede at være forholdsvis cool hele dagen og havde hele tiden sagt til mig selv, at det jo bare er tøj og hår ... men efter en hel dag, der startede klokken 4 om morgenen, var jeg helt færdig kl. 19, og da det endelig blev min tur til at komme på scenen, gik det op for mig, at det her faktisk var helt vildt, og at jeg var valgt mellem tusindvis af andre ansøgere og nu stod her og ventede på folks mening om mig og min nye stil. Dér kunne jeg mærke en anelse usikkerhed, men publikum var fantastiske, og jeg følte, jeg var den smukkeste, der nogensinde har optrådt på den scene!

https://imgix.femina.dk/legacy/media/a343dccb428d40e5b371cebb34be90c5.jpg

Hvilket tip var det mest brugbare?
- Det bedste tip har helt sikkert været at købe en bh, der passer i størrelsen, da det kan redde formen og på en god dag vise en talje.

https://imgix.femina.dk/legacy/media/5e66501a09da46e19b51cced67774f1c.jpg

Bolette efter

Hvordan ser din hverdag ud i dag?
- Det vil jo være utopi at tro, at man på en enkelt dag kan ændre sig selv og sin stil så radikalt, men jeg tænker mere over min påklædning. Det tager altså bare noget tid og temmelig mange penge at ændre en garderobe, der nærmest udelukkende indeholder noget i sort og så nogle jeans, der er for store - men lysten til forandring er der!

Hvad har oplevelsen betydet for dig?
- Oplevelsen har gjort noget ved mig, som jeg ikke troede var muligt. Det lyder måske lidt plat, men jeg har fået en tårnhøj selvtillid - og er nu klar over, at jeg er en smuk kvinde, og at det er helt okay ikke at være modelstørrelse.

Tip til hår og makeup
Skal den have ekstra gas en aften ude, så prøv med et par kunstige vipper og mærk diva-følelsen vælte ind over dig.

https://imgix.femina.dk/legacy/media/861ecc2590cd41a0b18123e697eabfb2.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/171b978fa28042e6b830480a8547b68a.jpg

Se flere fantastiske forvandlinger i galleriet herunder

Læs også