https://imgix.femina.dk/media/websites/femina-dot-dk/website/mode/trinny-og-susannah/1302-mit-nye-jeg/1302-mit-nye-jeg-copy.jpg
Stil

Trinny og Susannah: Se Christinas forvandling

11. januar 2013
af Sandie Winkel
Foto: Krestine Havemann
At blive kaldt for Mursten er måske ikke det, de fleste går og drømmer om. Men for Christina er det helt fint – Trinny og Susannahs makeover betyder nemlig, at hun ser mere professionel ud. Christina er gift, har to børn og skal til at søge job som præst, men det er svært at få et embede, og Christina VIL i gang, for hun har været husmor indtil nu

Kropstype: Mursten

Navn: Christina Frøkjær.
Alder: 27 år.
Profession: Præst og socialpædagog.
By: Viby.

Stiltips
Murstenen har brug for dekoration og mønstre, og det er derfor det, vi har valgt i forhold til Christinas top og jakke, som også har tilføjet femininitet til "Brick"-formen. En Mursten har brug for at blive gjort blødere i sin facon, og derfor er en top, der skæres under brystet, og som er let i materialet som denne, vigtig for at fuldende illusionen. Bootleg-jeans er også med til at kreere mere facon og en blødhed omkring Christinas facon. For Murstenen handler det derfor om at skabe former med blødhed og femininitet.

https://imgix.femina.dk/legacy/media/399471542f704719bdffc87e1daf8647.jpg

Christina før

Hvordan har oplevelsen som helhed været?
Den har været helt igennem fantastisk. Jeg fik en dag i luksus og forkælelse, fik en lækker ny frisure, noget fedt tøj og et sus på catwalken.

Hvad har overrasket dig mest?
Jeg var, selv om jeg har set deres programmer før, overrasket over deres måde at se det skønne i alle på, også selv om det ikke var en vinkel, man selv havde set før. Det endelige resultat var jeg helt overvældet over, og jeg er meget glad for tøjet.

Hvilket tip var det mest brugbare?
Jeg lærte rigtig meget, som jeg kan tage med mig i hverdagen - f.eks. at når jeg bruger stramme leggins, skal jeg bruge korte kjoler og tunikaer for at vise mine knæ. Desuden lærte jeg, at jeg skal vælge bukser, der når hele vejen ned til skoene og optisk giver længere ben.

https://imgix.femina.dk/legacy/media/a343dccb428d40e5b371cebb34be90c5.jpg

Hvordan ser din hverdag ud i dag?

https://imgix.femina.dk/legacy/media/5df3db25575a44f993e977c5c483086a.jpg

Christina efter

Min hverdag ser i grunden meget ud som før, primært fordi jeg ikke har økonomi til at skifte min garderobe ud, selv om det ville have været skønt. Jeg tænker dog meget over de råd, jeg fik, og forsøger at finde det, der passer ind i min eksisterende garderobe. Til gengæld sørger jeg for at holde håret og få makeup på hver dag.

Hvad har oplevelsen betydet for dig?
Mit selvværd og min selvtillid har fået et kæmpe boost, og jeg har fundet mig selv, fra før jeg blev gravid. Og jeg er blevet mindet om, at selv om man ikke er en størrelse 36, så kan man godt gøre noget ud af sig selv og være tilfreds med det, man ser i spejlet. Jeg nyder at style håret, lægge en makeup og finde tøj, der fremhæver de gode ting - og se min mand blive glad om morgenen. Sidst, men ikke mindst så føler jeg mig meget mere parat til at indtage jobmarkedet.

Tip fra makeupartisten
Søren Hedegaard rådede Christina til indramme ansigtet med et cool pandehår og en skøn page. Dertil tilsat en klassisk smoky eye, der giver Christina et forførende power-look.

https://imgix.femina.dk/legacy/media/02f329c2bbbc43a2a5174911e411fbed.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/171b978fa28042e6b830480a8547b68a.jpg

Læs også