https://imgix.femina.dk/media/websites/femina-dot-dk/website/mode/nyheder/2012/11/1245-michelle-obama/1245-michelle-obama-art.jpg
Stil

Michelle Obama var i genbrugskjole på valgnatten

7. november 2012
af Mia Qvist Scheelsbeck, NewsDesk, Aller Media
Den amerikanske præsidentfrue er kendt for sin gode stil, og på valgnatten markerede hun igen hvorfor

Som præsidentfrue har Michelle Obama sørget for at profilere amerikanske mærker, at gå i billigt tøj fra f.eks. H&M og for at genbruge en del af de kjoler, sko og trøjer, hun har i sit tøjskab.

Og da hendes husbond Barack Obama tidligt onsdag morgen dansk tid blev valgt til præsident for anden gang, gjorde hun ingen undtagelse.

Michelle Obama bar nemlig en mørkerød brokadekjole fra Michael Kors, som hun både har haft på i 2009 og 2010, skriver Huffington Post.

På valgnatten havde Michelle Obama sat en sort cardigan og sorte sko til kjolen.

Michelle Obama har været kåret som en af de bedst klædte i verden. Se billeder af de 10 bedst klædte kvinder her

Ann Romney var i knaldrød kjole
På valgnatten i 2008 havde Michelle Obama farvekoordineret sit tøj med sine to døtre. Mens Michelle bar en rød og sort kjole, var Malia klædt i rødt, og Sasha var klædt i sort. Samme farvekoordination var ikke at se i år.

https://imgix.femina.dk/legacy/media/ac53c933a3224373983339e85feb27e2.jpg

I den republikanske lejr havde Ann Romney valgt en knaldrød kjole, da hun viste sig på scenen til den republikanske valgfest for at støtte sin husbond efter nederlaget.

Den tætsiddende røde kjole havde samme farve som den Oscar de la Renta-kjole, hun bar ved det republikanske konvent i august. Ann Romney havde igen i nat sat en markant halskæde til kjolen, hvilket hun efterhånden er blevet ganske kendt for.

Kilde: Huffington Post

Læs også: To førstedamer - bag facaden

Læs også