https://imgix.femina.dk/media/websites/femina-dot-dk/website/mode/garderoben/2012/11/1244-for-stor-til-en-str-38/1244-for-stor-til-str-38-art.jpg
Stil

7 do’s and dont’s til plus-size størrelser

1. november 2012
af Charlotte Hallbæck
Foto: Pantherstock
Er stramme jeans et no-go, hvis man har lidt ekstra på sidebenene? Og er v-hals eller rund hals egentlig bedst til en stor barm? Her får du 7 do's and dont's til plus-size-størrelser

1. Find tøj, der passer i størrelsen
Nogle plus-size kvinder, der enten er alt for stramt eller alt for løst. Men ingen af delene klæder din krop særlig godt. Så vælg tøj, der passer i størrelsen, og du vil med det samme se meget smukkere ud.

2. Gå med v-hals
V-hals er rigtig godt til dig, der er plus size. Den forlænger din overkrop og sætter fokus på barmen.

3. Find det rigtige undertøj
En ekstra vigtig ting er dit undertøj. Sørg for at finde noget, der sidder som det skal. Bh'en skal støtte og løfte barmen, mens dine trusser skal sidde ordentligt uden at stramme. På den måde kommer dit tøj også til at sidde bedre.

Læs også: For stor til en str. 38?

4. Høj talje eller lav talje
Du kan bruge begge dele. En kjole med høj talje kan fremhæve dine kurver rigtig flot, mens dine bukser overvejende skal være lavtaljede (og sidde på taljen), da det skjuler din topmave bedst.

5. Køb lange toppe
Det er ikke så pænt at vise et stykke med bart - især ikke, hvis der sidder lidt for meget på sidebenene. Så sørg for at have lange toppe i klædeskabet. De forlænger også din overkrop og får dig til at se tyndere ud.

6. Hop i hælene
Høje hæle er en rigtig god idé. De tilfører højde, som automatisk får dig til at se tyndere ud. Som en ekstra bonus får du en mere feminin gang.

7. Undgå bukser, der er løse foroven og stramme forneden
Gå i stedet efter bukser med lige ben, der vil få dine ben til at slankere ud.

Læs også